Informatie


Opgericht in 2013 leidde YI GUI meubilair die Factory is gespecialiseerd in het bedrijf van moderne LED meubels, die voornamelijk wordt gedekt door LED stoelen, LED tafels, banken van de LED, LED bloempot en LED Bars, LED Lamp enz.


We hebben grootste roto-molded machine in Zuid-China, zodat we kunnen voldoen aan de clientsand #39; behoeften en aanbod aangepast producten. En we houden de ontwikkeling van nieuwe mallen maken nieuwigheid verlicht producten.


Met het integreren van het ontwerp, de fabricage, de productie en de verkoop en de export, bieden wij een one-stop service. Met strenge productcontrole en controleprocedures en hoogwaardige grondstoffen bieden wij producten van hoge kwaliteit. Met goede samenwerkingspartners die in de buurt van ons, we snelle levering bieden.


Als u interesse in onze producten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij hopen goede zakelijke relatie met u vastgesteld. Verheugd over uw bezoek aan onze fabriek. Als er om het even wat dat wij voor u kunnen doen, zullen wij meer dan blij om het te doen.